Τεχνικά  ανθεκτικά πώματα από φυσικό φελλό και τρίμμα φελλού για χρήση σε κρασιά άμεσης κατανάλωσης.

Perfect+

Ο Perfect Plus έχει ενσωματώσει όλες τις καινοτομίες της τεχνολογίας στην κατασκευή τεχνητών πωμάτων και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη οινοπαραγωγών σε όλο τον κόσμο.

Κατασκευάζεται με καλούπι με τους αυστηρότερους ποιοτικούς ελέγχους από πολύ μικρά σωματίδια (0,5-1,0mm) φυσικού φελλού τέλεια καθαρισμένα και αποστειρωμένα με χρήση ατμού και μικροσφαιρίδια πολυαιθυλενίου.

Η τεχνογνωσία που έχει εφαρμοστεί στους Perfect Plus τους δίνει μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά:

 • Άριστες μηχανικές ιδιότητες και μεγάλη ελαστικότητα με πυκνή συνοχή για τέλεια εφαρμογή στο στόμιο ακόμη και της πιο ιδιαίτερης φιάλης. Σφραγίζει τέλεια με σωστή δύναμη εξαγωγής χωρίς την εμφάνιση τρίματος κατά την εμφιάλωση η την εξαγωγή του φελλού. Αποτέλεσμα της καλής συνοχής και της μεγάλης ελαστικότητας είναι οι ελάχιστες πιθανότητες σπασίματος του φελλού κατά το άνοιγμα
 • Ελεγχόμενη διαπερατότητα οξυγόνου που δίνει δυνατότητα παλαίωσης 4+ ετών σε ερυθρούς οίνους και διασφαλίζει την διατήρηση της φρεσκάδας και των πρωτογενών αρωμάτων στους λευκούς και ροζέ οίνους μέχρι την ημέρα της κατανάλωσης τους.
 • Εγγυημένη οργανοληπτική ουδετερότητα. Ο λεπτομερής καθαρισμός των μικρής διαμέτρου τριμάτων μηδενίζει τις πιθανότητες ανίχνευσης TCA. Όλες οι πρώτες ύλες και οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή των πωμάτων είναι εγκεκριμένες από το European and FDA – Food and Drug Administration.
 • Φυσικό προϊόν ανακυκλώσιμο και βιοδιασπώμενο από ανανεώσιμους πόρους πρώτων υλών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να κατεβάσετε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Perfect Plus

Agglo

Το χαμηλότερης ποιότητας πώμα κατασκευάζεται με καλούπι από τρίμματα φελλού 2-5 mm για χρήση σε κρασιά άμεσης κατανάλωσης.

Βασικά οφέλη
 • Πώμα εξαιρετικά χαμηλής τιμής
 • Εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες
 • Όλα τα συνδετικά υλικά είναι απολύτως κατάλληλα για επαφή με τρόφιμα (FDA approved)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να κατεβάσετε τα τεχνικά χαρακτηριστικά στο pdf αρχείο.

1+1

Ένα κλασικό και πολυδουλεμένο πώμα που συνδυάζει φυσικό φελλό και τρίμμα φελλού και προσφέρει μια πολύ καλή επιλογή για φρέσκα και γρήγορης κατανάλωσης κρασιά.

Βασικά οφέλη
 • Επαφή του κρασιού μόνο στο φυσικό μέρος του φελλού
 • Πολύ καλές μηχανικές ιδιότητες
 • Όλα τα συνδετικά υλικά είναι απολύτως κατάλληλα για επαφή με τρόφιμα (FDA approved)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να κατεβάσετε τα τεχνικά χαρακτηριστικά στο pdf αρχείο.

Aquaflex

O Aquaflex είναι ένας υβριδικός φελλός βασισμένος στην τεχνική του παλιού colmate αλλά με βελτιωμένη σύνθεση με βάση το νερό προσφέροντας απόδοση και οικονομία. Είναι ιδανικός για οινοποιούς που θέλουν να επιστρέψουν στον φυσικό φελλό χωρίς να αυξήσουν το κόστος τους.

Βασικά οφέλη
 • Όλες οι γνωστές ασύγκριτες μηχανικές ιδιότητες του φυσικού φελλού
 • Η γνωστή αποδοχή των καταναλωτών σε πολύ χαμηλή τιμή.
 •  Όλα τα συνδετικά υλικά είναι απολύτως κατάλληλα για επαφή με τρόφιμα (FDA approved)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να κατεβάσετε τα τεχνικά χαρακτηριστικά στο pdf αρχείο.

Sughera

Ο SUGHERA είναι το μοναδικό πώμα στον κόσμο που κατασκευάζεται απο ψιλό τρίμμα φυσικού φελλού(0,1mm) χωρίς χρήση κόλλας.

Η κόλλα είναι ενα μελανό σημείο στους τεχνητούς φελλούς καθ’οτι μπορεί να αφήσει ανεπιθύμητες οσμές στο κρασί αλλα πολλές φορές τρίμματα και σπασίματα προέρχονται απο την μή σωστή συνοχή της στο «δέσιμο» του φελλού. Επίσης υπάρχουν διάφορες μέλέτες που αμφισβητούν την καταλληλότητά της για επαφή με τρόφιμα-ποτά.

Ο SUGHERA είναι ένα προϊόν που έρχεται να ανατρέψει όλα αυτά και να σας λύσει τα χέρια σε οικονομική τιμή.Με την μοναδική πατενταρισμένη σύνθεση ελαστομερούς συνδετικού παράγοντα προσφέρει τέλεια συνοχή και σταθερή μεταφορά οξυγόνου εγγυημένα χωρίς καθόλου μυρωδιές, τρίμματα και σπασίματα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να κατεβάσετε τα τεχνικά χαρακτηριστικά στο pdf αρχείο για τους φελλούς Sughera.